Üdvözlünk a Betmenes játékok.com weboldalon!

Kedves betmen rajongó! Örömmel látunk az ingyenes Betmenes játékok legkiválóbb darabjait felmutató weboldalunkon. Itt bizony található a Betmenes játékok összes kategóriájának legminőségibb játékai, kategóriákra szedve. Az összes játékunk ingyen van és telepítés nélkül megtekinthető. Szórakoztató játékot kívánunk!
Betmen: Invázió
Betmen: Invázió


Ebben az újabb Betmenes játékban lehetõséged lesz gyakorolni az úfó elleni támadáskor szükséges lépéseket. Gotham városát egy semmibõl jövõ ufóbanda környékezte meg, méghozzá ártó szándékkal. Szedd össze a bátorságod, és segíts Betmennek, hogy vissza tudja verni a támadást, és elintézhesse a fõvezért!
Betmen játék
Betmen játék


Megtalálod az összes különbséget a két Betmenes kép között? Lehet sokiág kell majd vizslatnod, de egy kis kitartással megtalálod az összeset, és akkor majd büszke lehetsz arra hogy egy újabb Betmenes játékkal bõvítetted a repertoárod.
Betmen: A madárijesztõ
Betmen: A madárijesztõ


Ebben a Betmenes játékban, meg kell küzdened az alattomos Madárijesztõvel, aki egy gonosz terv segítségével szeretné félelemben tartani a sokat szenvedett Gotham városát. Segíts megtalálni a gázt, illetve tegyél meg mindent hogy a Madárijesztõ is elnyerje méltó jutalmát.
Betmen akció
Betmen akció


Mint ahogy azt mindannyian jól tudjuk, Batman bátor, és Batman vakmerõ. Most ezt a te segítségeddel végleg bizonyossá teszi! Akciódús játékmenet mellett kelleni fog az ügyességed is, nehogy Betmen kudarcot valljon az ellenséggel vívott háború során!
Gotham városa
Gotham városa


Gotham városa Betmen életében központ helynek számít, és most ennek a városnak a lakói ismét Betmen segítségét kérik. Keresztül kell menned a városon a rossz fiúkat legyõzve, és nem szabad meghátrálni akkor sem ha épp a földön mászva, vagy ugrálva éred el a célodat!
Jegesedõ Betmen
Jegesedõ Betmen


Lassan itt a tél, jönnek a hidegek Gotham városára, viszont a gonosz Mr. Freeze már most jégvárost szeretne csinálni. Ebben a Betmenes játékban neked kell megakadályoznod a gonosz tervének a sikeres végbemenetelét, miközben vigyázol hogy a halálos sugár téged ne kapjon el.
Joker bosszúja
Joker bosszúja


Ebben az igényes Betmenes játékban a fõgonoszt, Jokert kell legyõznöd ismételten! Bár õ mindent megtesz hogy Betment legyõzze, és a városon elégtételt tegyen, neked ezt nem szabad hagynod! Igyekezz mindent megtenni hogy meg tudd akadályozni!
Betmen puzzle
Betmen puzzle


Eza Betmen játék nem gy szokásos akciódús, lövöldözõs játék, itt az agyadat kell most használnod. Ezt az óriási Betmen Monster Truckot kell kiraknod, méghozzá minnél gyorsabban. Biztos remek kikapcsolódást fog nyújtani, és ha végeztél akkor láthatsz egy remek képet is grátiszba!
Bat Mobile
Bat Mobile


Bat Mobile, Night Rider, A-Team és Herbie. Ismerõsek ugye? Ezek a vilgászerte híres autók most versenyezni fognak egymással, és csakis rajtad áll hogy melyik fog gyõzedelmeskedni. Égjenek azok a gumit és dörömböljenek a motorok, mert nem lesz könnyû mind a 8 versnyen jó helyezést elérni!
Betmen kvíz
Betmen kvíz


Teszteld le a szuperhõsökkel kapcsolatos tudásodat. A betmenes játékok is biztos segítenek, de jó ha ismersz még több szuperhõst is, illetve róluk néhány adatot. Ha valamit rosszul tudsz nem gond, mostmár legalább meg fogod tanulni.
A tökéletes harcos
A tökéletes harcos


Ki lesz a tökéletes harcos? Le tudod gyõzni betmennel, vagy más neked jobban tetszõ karakterrel a többi játékost? Mindenféle kombinált ütések teszik izgalmassá, és hatamlas kihívássá ezt a nívós játékok, ahol korunk nagyjai csapnak össze. Micsoda küzdelem!
Hõskreáló
Hõskreáló


Itt most nem lesz szükség a vasökölre, sem a betmen játékokból ismert betmen-kütyükre, itt most csak a divat lesz a középpontban. Öltöztesd fel Betment meõ cuccokba, hogy a lányok, akikenek a megmentésére készül elolvadjanak majd ha meglátják.
Betmen városa
Betmen városa


Gotham városa ismét veszélyben forog! Segíts Betmennek, hogy a szinte végtelenségig jövõ gonosztól ismét sikerüljön megtisztítani ezt a kedves várost, hogy ez ismét a béke és a nyugalom szigete lehessen. Ha sikerült, akkor egy bónusz pályán is bizonyíthatod a rátermettségedet.
Betmeni Halloween
Betmeni Halloween


Halloween estéjén a gyerekek elõszeretettel öltöznek midenféle lénynek, zemélynek vagy szuperhõsnek a bõrébe a világ egyes részein. Most az egered segítségével mozgatható kis srác Betmennek öltözött, és segítened kell neki, hogy este fáradtan, de örömmel térhessen haza.